Кариерно консултиране

Кариерно консултиране

Насочено е към две целеви аудитории:

Хора, които вече работят,

но често се изправят пред следните ситуации:

  • Изпитват т.нар. „прегаряне“, защото трудно балансират между работа и личен живот
  • Готови са и желаят да направят следващата стъпка в развитието на своята кариера, но не знаят как и какво да направят
  • Търсят повече удовлетворение от работа си, но не го получават на сегашното си работно място
  • Желаят професионална промяна, но не се чувстват уверени да поемат по новия си път

Ако вие сте един от тях, може да ни потърсите и ние ще ви помогнем, защото вярваме, че животът е пълен с възможности, а понякога е трудно и страшно да се решим на следваща стъпка.

Младежи,

които се чувстват несигурни какъв професионален път да изберат, който в най-голяма степен ще им донесе лично и професионално удовлетворение.

Ние напълно осъзнаваме своята социална отговорност към обществото и подкрепата, от която имат нужда младите хора, преди да изберат един или друг професионален път – път, който самите ние сме извървяли назад във времето преди да стигнем дотук. Младите хора, които ни потърсят, могат да разчитат на специално отношение и условия, съобразени с възможностите им. Поставяме личното и професионално удовлетворение на тези хора пред реалното финансово измерение на услугата „кариерно консултиране”, защото вярваме в разбирането, че всяка компания има обществена мисия и ангажименти към различните социални групи.

Ако проявявате интерес и желаете да получите повече информация,
моля попълнете формата за контакт, за да се свържете с нас.

Референции от клиенти

Магдалена Станева
Изпълнителен продуцент, “Мирамар Филм”

 „Срещнах Жени в ключов момент за мен – една година преди да завърша университета. Предстоеше ми да взема много важно решение – да продължа образованието си или да се насоча към желаното от мен професионално развитие. Чувствах се изключително несигурна, защото интересите ми се различаваха от образованието, което ми предстоеше да завърша. Но в същото […]

 „Срещнах Жени в ключов момент за мен – една година преди да завърша университета. Предстоеше ми да взема много важно решение – да продължа образованието си или да се насоча към желаното от мен професионално развитие. Чувствах се изключително несигурна, защото интересите ми се различаваха от образованието, което ми предстоеше да завърша. Но в същото време не притежавах необходимата сила, за да взема решение, което да удовлетвори тези интереси.

Потърсих помощта на Жени в този момент и имах удоволствието и късмета да открия  в нейно лице верен спътник по пътя на моето професионално развитие. На пръв поглед Жени  ми задаваше най-обикновени въпроси и водеше лек и приятен разговор с мен, но всъщност през цялото време ме насочваше и ми помагаше сама да достигна до правилните отговори.

Дълбоко в себе си, аз исках да се занимавам с кинорежисура и продуциране, но се страхувах, че не съм достатъчно подготвена. Смятах, че този кариерен път няма добра перспектива, което реално ме възпираше. Разговорът с Жени ми помогна да осъзная, че ми липсва самочувствие, за да преследвам целите си. Тя ми помогна да разбера, че ако искам много силно нещо, то трябва да потърся нужните средства за неговото осъществяване. Средства, които открих в следващото ми образование. Записах магистратура по Филмово и Медийно Продуциране в Швеция и за две години успях да режисирам първия си късометражен филм. Преди седмица започнах и първата си работа като изпълнителен продуцент в една от най-успешните продуцентски компании в България. Бих казала, че разговорът с Жени си струваше!“

август 2015

Кристоф Терад
Мениджър проекти, БНП Париба Лични финанси

„За тези четири месеца, през които работих с Жени, научих много – най-вече за себе си. Това ми позволи за първи път да мисля целенасочено за мен самия и за това накъде да се развивам професионално оттук нататък. От мен се изискваше да отделям време и усилия, за да се подготвям и да осмислям резултатите […]

„За тези четири месеца, през които работих с Жени, научих много – най-вече за себе си. Това ми позволи за първи път да мисля целенасочено за мен самия и за това накъде да се развивам професионално оттук нататък. От мен се изискваше да отделям време и усилия, за да се подготвям и да осмислям резултатите от всяка коучинг сесия.

Особено ценя професионалното и подкрепящо отношение на Жени. Тя водеше много елегантно всяка от коучинг сесиите така, че много често аз самият не разбирах как се случват нещата. Нейната способност да разбира и формулира точните въпроси са забележителни. Този подход е едно от нещата, което определено взимам за себе си.

Също така Жени постоянно следи и е в час с нови методологии и концепции, а примерите, които дава, както и ресурсите, които споделя, ми помогнаха много, за да получа нова информация и различна гледна точка.“

юни 2015

Website in English coming soon, watch this space.