Ресурси

Предлагаме на вашето внимание някои материали, които считаме за интересни и информативни. Организирали сме ги по теми. Периодично ще добавяме и обновяваме тази страница. Ако желаете повече информация за някоя от темите, или пък искате да споделите мнение, моля пишете ни тук.

Отворено обучение за екипна ефективност

По модела на Патрик Ленсиони „Петте основни слабости при работа в екип“.
Събитието ще се проведе на 21 ноември 2019 г.

Ново европейско законодателство за защита на личните данни

Новата правна рамка относно защитата на лични данни поставя редица предизвикателства пред организациите и основният фокус е защитата на личните данни на клиентите и потребителите. Предлагаме преглед на нормативната рамка и стъпки за прилагането. Събитието ще се проведе на 28 март 2018 г.

Всяка промяна започва с желанието за развитие

Хората, които успешно се справят, постоянно са извън зоната си на комфорт, непрекъснато учат и гледат на света с любопитство, казва Жени Георгиева, собственик на „Талънт Линк България“. Вижте повече в интервюто за списание Мениджър.

ОТВОРЕН ЦЕНТЪР ЗА РАЗВИТИЕ

Отворен център за развитие във формат за средно управленско ниво – среден мениджмънт (27.09.2017 г.) Открийте своите силни страни и области за развитие като получите обективна обратна връзка и насоки за бъдеща работа в тази посока.

Страница 1 от 41234

Website in English coming soon, watch this space.