„Срещнах Жени в ключов момент за мен – една година преди да завърша университета. Предстоеше ми да взема много важно решение – да продължа образованието си или да се насоча към желаното от мен професионално развитие. Чувствах се изключително несигурна, защото интересите ми се различаваха от образованието, което ми предстоеше да завърша. Но в същото време не притежавах необходимата сила, за да взема решение, което да удовлетвори тези интереси.

Потърсих помощта на Жени в този момент и имах удоволствието и късмета да открия  в нейно лице верен спътник по пътя на моето професионално развитие. На пръв поглед Жени  ми задаваше най-обикновени въпроси и водеше лек и приятен разговор с мен, но всъщност през цялото време ме насочваше и ми помагаше сама да достигна до правилните отговори.

Дълбоко в себе си, аз исках да се занимавам с кинорежисура и продуциране, но се страхувах, че не съм достатъчно подготвена. Смятах, че този кариерен път няма добра перспектива, което реално ме възпираше. Разговорът с Жени ми помогна да осъзная, че ми липсва самочувствие, за да преследвам целите си. Тя ми помогна да разбера, че ако искам много силно нещо, то трябва да потърся нужните средства за неговото осъществяване. Средства, които открих в следващото ми образование. Записах магистратура по Филмово и Медийно Продуциране в Швеция и за две години успях да режисирам първия си късометражен филм. Преди седмица започнах и първата си работа като изпълнителен продуцент в една от най-успешните продуцентски компании в България. Бих казала, че разговорът с Жени си струваше!“

август 2015

« Още референции